Alfa Romeo ветроходство

Въведение

Света на Alfa Romeo, света на автомобилните умения, на високите технологии, рекордни постижения и спортен дух, се намира израз и в света на ветроходството.

Спортна решителност, обединена от най-модерните технологии.
Това е пресечната точка между света Alfa Romeo и отбора на Luna Rossa. Изхождайки от това Марката на Biscione е станала Официален доставчик на плавателни съдове, за приближаващата регатата America’s Cup 2007.
Спортния дух, характеристиките и технологичното усъвършенстване винаги са били характерни черти на марката Alfa – днес те намират израз в това ново приключение, на което Компанията се е посветила с ентусиазъм, защото споделя същата философия като отбора на Luna Rossa. Двете марки, всъщност, за да достигнат амбициозните цели и най-добри показатели, наблягайки на уменията на екипите, компетентността при проектиране, използването на нови материали и инженерни технологии на високо ниво. Това са печелившите елементи, които обединяват Luna Rossa и моделите на Alfa Romeo: технология, дизайн, показателите на една ярка индивидуалност, която се ражда от италианския стил.
Освен това, печелившото партньорство между Alfa и света на ветроходството не е нещо ново, както показва спонсорирането на яхтата „Alfa Romeo“, която поставя нови рекорди за скорост. Тя е същата, която завоюва и Grande Slam и печели и най-престижните презокеански регати.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: